Compensatie

Update Corona Virus

Compensatie omwille van gemiste lessen 2020 - 2021

Binnenkort start het nieuwe dans- en turnseizoen 🥳! Het afgelopen Coronaseizoen willen we zo snel mogelijk achter ons laten 🙄. Onze kleinere dansers en gymnasten hebben gelukkig nog wel hun ❤️ kunnen ophalen. Maar voor onze 12+’ers was er helaas weinig activiteit toegestaan 😕.

Daarom willen wij onze 12+’ers graag een compensatie 🎁 bieden voor de gemiste lessen voor het seizoen 2020-2021. Omdat er nog veel verenigingen en ook handelaars getroffen zijn door sluitingen omwille van Corona hebben we gekozen voor de Handelshart cadeaucheques van de stad Herentals. Zo steken we ook onze lokale handelaars een ❤️ onder de riem.

Met deze cheques kan je terecht in zo goed als alle winkels in Herentals en deelgemeenten Noorderwijk en Morkhoven. Je kan ook even checken ✅ op https://www.handelshart.be/cadeaucheque/ De deelnemende handelaars zijn herkenbaar 👀 aan het label 'Handelshart Herentals Cadeaucheque'.

De bonnen zullen persoonlijk bezorgd worden door onze allerliefste bestuursleden Ils en Lien 😍 🙌🏻. Zij zullen jullie hierover nog contacteren.

Veel shopplezier 🛍️!

Terug naar nieuwsoverzicht