Wijn proefbox La Vila 75cl (Frankrijk)

Wijn
€39.90

Volgende producten zitten er allemaal in de proefbox:

 • 2 flessen wit
 • Selectie van de beste percelen van Gascogne waar de terroir en het klimaat zich uitstekend lenen tot de vinificatie van frisse aromatische witte wijnen. Mooie heldere en frêle lichtgele kleur. In de neus ontplooit zich een aromatische complexiteit met een aangename geur van citrusvruchten (pompelmoes, limoen) en witte bloemen. Een evenwichtige smaak met een verrassend en indringend vruchtenpalet.
  Deze wijn past het best als aperitief, bij een zomers slaatje, gerookte vis of geitenkaas.
 • 2 flessen rood
 • De percelen die voor deze selectie LAVILA worden uitgekozen liggen rond de streek van Béziers in de Languedoc Roussillon. Op het toppunt van hun rijpheid worden de druiven geoogst, om zo tot een fruitige en soepele wijn te komen. Heldere robijnrode kleur. In de neus vindt men aroma's van cassis en kruidige toetsen terug. Soepele en rijke mondstructuur met rode vruchten als ondertoon.
  Een wijn die het goed doet bij barbecues en bij mediterrane maaltijden die niet te gekruid zijn.
 • 2 flessen rosé
 • Uitgelezen selectie zowel op de hellingen van 'la montagne noire' voor Syrah en Grenache Noir als in de buurt van Béziers waar de cinsaultdruif volledig tot zijn recht komt. Heldere lichtrode kleur. In de neus vindt men fruitige aroma's van aardbeien terug. Fris en soepel in de mond met een mooie fruitige afdronk.
  Een wijn die het goed doet als aperitief en bij eender welke salade.

100% naar EK

Alle opbrengst gaat volledig naar de ondersteuning van onze gymnasten.

Bestelen & Betalen

U kan het product bestellen door het formulier in te vullen en het totaal bedrag over te storten op het rekeningnummer van CSH

Afhalen

Het product kan worden afgehaald in zowel Herentals als in Hulshout.